Home artikuj Shurtore.

Shurtore.

nga Arian H Asimi

“Shtëpia e shqiptarit, është shtëpia e Zotit dhe mikut “ lol. Zakonisht kjo shprehje nga lashtesia, kishte kuptim kur, mikut I sigurohej fjetja dhe ushqimi nga I zoti I shtëpisë dhe jo nga dikush tjetër. Hebrenjtë u strehuan dhe u ushqyen me paratë e shqiptarëve, prandaj u janë mirënjohës shqiptarëve dhe qeverisë së asaj kohe. Afganët do ju jenë mirënjohës amerikanëve, se ata I transportuan, I ushqyen, I strehuan, d.m.th ata paguajnë. Kurse shqiptarëve do ju jenē mirënjohës për të vetmen arsye, që I lanë të shurrosin në tokën shqiptare.

Materiale te Ngjashme

Shkruija nje koment

error: Alert: Content is protected !!